Alyaa Maisarah's FotoPage

By: Alyaa Maisarah Azizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Fizah(Kawan Master)

fizah&Shuk--sama cantik sama padan!!!
Alyaa posing atas kerusi ni!!!
Fizah&syuk kt meja makan..
View all 6 photos...
Hari ni kalau ikutkan hari bersejarah alyaa maisarah di mana alyaa maisarah dilahirkan seberat 4.15 kg di Hospital Putrajaya. Hari ni ibu tak dapat nak sambut besday alyaa coz ibu ada ujian Mtest kat kajang!!!

Kononnya ibu ni nak jadi cikgu la kan..tp ntah la dapat ke tidak interview KPLI ni. Sebagai gantinya, kebetulan lak ibu ada kenduri kahwin kawan ibu masa belajar master kat PWTC..ajak la alyaa sekali dgn papa!!!

Suka la alyaa kalau pakai baju kurungkan!! . So, ibu terpaksa postpone besday alyaa mayb ibu celebrate annivesary ibu dgn papa nanti 6/6/3008. Dah nak masuk 4 tahun kawin dah..Hehe...


Tuesday, 20-May-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
Sepupu Kahwin (Uncle Syam n Auntie Sally)

alyaa w mak dik
alyaa w atin
alyaa m dik n cik sue
View all 11 photos...
Ni kira gambo terlatest la gak!!! Dah lama ibu tak update gambo alyaa kat dalam Fotopages ni..BZ je memanjang ibu ni..Sori yer sayang..hehe..

Hah, ibu tgh tak de kelas ni..apa lagi..ibu ambil kesempatan ni update la gambo2 yang dah lama tak update kat fotopages ni..Emm, kita balik kampung (PASIR MAS) malam jumaat 15/5/2008) coz uncle syam nak kawin 19/5/2008. Kebetulan lak masa tu HARI WESAK so ada peluang balik kg lama sikit la..kitaorang tak balik dengan PAPA coz papa ada kenduri kt KL so, tinggal la papa sorang2..hehe..Alyaa suka sangat bila ibu cakap nak balik kg..

So, inilah gambo2 terbaru kami masa balik kampung wedding Uncle SYAM n Auntie SALLY. Alyaa kalau bab posing mengalah kan artis la weiii...hehe..masa tu ibu sempat make-upkan anak ibu ni. Dia pun sibuk bila tgk ibu dia pakai make-up, dia pun nak pakai gak..so pakaikan jelah..hehe..



Sunday, 11-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Ibu (11 May 2008)

Alyaa Syaidi n Fatin
Fatin tak sabar2 nak tiup lilin
Syaidi tiup lilin
Hari ni ibu happy sangat coz to'mek pun ada sekali datang KL. Emm, ibu stay kat shah alam je kebetulan masa tu weekend kan!!Tido kat shah alam je umah Ayah ngah n Mak ngah. Pagi tu, ibu n mak ngah masak2 prepare untuk celebrate hari Ibu coz special day kan, tambah2 lak to'mek ada sekali. Lagipun ada kebetulan Hari jadi To'mek kira celebrate sekali la kan...

Emm, Mak ngah (Kak Long) wat puding roti n ibu wat agar-agar jer..Petang tu kuar g jalan-jalan umah sedara kat Taman Sri Andalas, Klang. Lepas tu, balik n prepare untuk malam punya celebration!!! Hehe..kebetulan lak abg BOB n wife ada datang umah ayah ngah untuk amik baju yang dia tempah dengan to'mek la..so sambut sekali la...apa lagi.....

Ini lah antara gambo2 yang sempat dirakam la...untuk wat kenangan!!!!


Sunday, 4-May-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 di Putrajaya

Alyaa Dok termenung apa 2?
Alyaa posing tepi pokok
Alyaa posing peluk pokok lak dah...
View all 5 photos...
Papa ajak alyaa n ibu pergi jalan-jalan kat putrajaya tengok fish kat sana!!! After that we all pray kat sana terus n pergi makan malam kat Malee..

Seronok alyaa dapat posing kat tempat fish tu...hehe, after that, alyaa amik gambar ibu n papa... . Pandai alyaa hehe..tp kan ibu nmpk tembam la..malu je..makin berisi..Tak pelah..makin berisi pun, alyaa kan nak dapat adik nanti. Insyaallah!!!


Sunday, 30-Mar-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
Celebrate Besday Mak Dik

Heppy nyer diorang
suka sangat...bukan kek diorang tu..hehe
Macam2 aksi diorang ni!!!!
View all 5 photos...
Hari ni ibu sambut besday mak dik kat shah alam sama-sama dengan syaidi, fatin and alyaa. Hepi je diorang bila sebut pasal kek. Hehe..biasa la budak2...tambah2 alyaa maisarah. Memang suka makan KEK.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net